În decembrie ne-am întâlnit cu Alina de la D E C O R I S S, care ne-a propus o colaborare pentru toată luna lui Mos Crăciun. Ne-am bucurat tare mult, de fiecare dată când dumneavoastră veniți spre noi, ne dăm seama că ne apropiem de ceea ce ne dorim, o comunitate care răspunde la nevoile comunității sau și noi putem fi răspunsul la nevoile celorlalți.

Misiunea D E C O R I S S este să contribuie la fericirea și starea de bine a oamenilor, prin completarea locuinței cu elemente decorative inspirate din natură, creative și pline de viață, realizate din resurse naturale și puțin procesate. Te invităm să descoperi produsele D E C O R I S S în magazinul lor online www.decoriss.ro și împreună, nu doar să cumpărăm, ci și să facem lumea un pic mai bună!

Choose natural. Be happier.

” Bucuria copiilor e și bucuria noastră!
Ei sunt promisiunea viitorului oricărei generații, iar educația lor este cheia unei societății dezvoltate. Având la bază această credință, ne dorim să contribuim la dezvoltarea prin educație a celor care au nevoie de noi – copiilor proveniți din familii defavorizate, acolo unde fiecare ajutor poate crea o schimbare importantă.” Alina Ciocotișan, Founder & General Manager