Christmas Tree Charity Auction este evenimentul pe care-l organizăm anual cu scopul de a mobiliza fonduri pentru copiii proveniți din familii vulnerabile. În fiecare an se alătură cauzei noastre oameni creativi, care fac câte un Brad de Crăciun special, ce le reflectă viziunea asupra acestei sărbători minunate și pe care noi îl licităm la Christmas Tree Charity Auction. Anul acesta au fost alături de noi Morphoza, Artshape Design, Atelier vestimentar Cluj, The Sisterhood și Beard Brothers, iar la licitația pe care am organizat-o miercuri, 4 decembrie, au participat reprezentanți ai unor companii care ne-au fost alături de-a lungul timpului, care finanțează acum programele noastre sau care ne vor sprijini pe viitor să ne îndeplinim misiunea.

Banii pe care i-am adunat, peste 20.000 de lei, vor fi folosiți pentru a-i sprijini pe cei 50 de copii vulnerabili de la Centrul de Zi EveryChild din Cluj-Napoca să rămână la școală, pentru că suntem convinși că educația este modalitatea prin care pot să-și croiască un drum mai bun în viață.

Brazii special creați pentru acest eveniment ne-au umplut inimile de bucurie și au creat un decor de poveste în companiile în care au ajuns:

PAN FLUTE TREE
Brad realizat de Artshape Design, studio de design interior lansat anul acesta de artiștii Alexandra Brinzac și Pușcaș Laszlo, care propun piese unicat, adevărate opere de artă, realizate din materiale neconvenționale. Bradul a fost licitat de Hexagon Developments.
HAPPY HAPPY JOY JOY
Brad realizat de Nasti Coman, designer vestimentar specializat în rochii de mireasă și de gală, care strecoară ori de câte ori are ocazia elemente tradiționale în creațiile sale. Bradul a fost licitat de compania Office Depot Service Center.
CHRISTMAS TREE BATTLE
Bradul realizat de The Sisterhood a fost făcut în întregime din hârtie – bucăți de ziar, pagini cu benzi desenate, printuri cu povești și a venit la pachet cu un cadou – o cutie cu dulciuri și mesaje – pentru copiii de la EveryChild. Bradul a fost adjudecat de compania Yardi Romania.
EDUCAȚIA DESCHIDE UȘI!
Brad realizat de o echipă de arhitecți și designeri de la Morphoza, firmă specializată în amenajarea spațiilor de birouri. Bradul a fost adjudecat de compania Tesa Tape.
LET’S HAVE A WORD!
Diviziile de fete și băieți al celei mai nevoncenționale organizații neguvernamentale din România, Beard Brothers, s-au luat la întrecere și au realizat doi brazi de poveste, oarecum similari, dar totuși deosebiți.
AI CARTE, AI PARTE!
Băieții de la Beard Brothers au realizat un brad cu o bază solidă, făcută din… cărți. Este felul lor de a transmite ce este important – să primești, să dăruiești, să iei singur – în viață. Bradul a fost adjudecat de Hexagon Developments.
Fundația Română pentru Copii, Comunitate și Familie

Strada René Descartes 6, Cluj-Napoca

0264-594893

0364/ 801 008

frccf@frccf.org.ro