„Vă oferim gratuit un pavilion cu structură din oțel 3x6m ce poate fifolosit ca pavilion pentru evenimente, expoziții, sau cort pentru triaj epidemologic. Văzând că organizați activități cu copiii ne-am gândit că poate vă e de folos”, așa sună unul dintre e-mailurile pe care l-am primit pe adresa FRCCF zilele acestea.

A venit din partea magazinului de pavilioane de grădină www.expodom.ro, și ne-a bucurat foarte tare, pentru că pe de o parte ne dă ocazia să programăm activități interesante în aer liber cu beneficiarii noștri, având siguranța unui spațiu de adăpost în caz de ploaie, și, pe de altă parte, ne oferă oportunitatea de a pune cortul la dispoziția unei unități medicale, pentru triaj, în caz de nevoie.

Pavilioanele au structură tip acordeon, se montează în doar câteva minute,oferă protecție adecvată împotriva intemperiilor, ne asigură oamenii cu darul, care suportă și costul transportului, prin curierat rapid.

Merită să aruncați un ochi pe produsele pe care le comercializează Expodom. Pavilionul de gărdină poate să fie la un click distanță!

Fundația Română pentru Copii, Comunitate și Familie

Strada René Descartes 6, Cluj-Napoca

0264-594893

0364/ 801 008

frccf@frccf.org.ro