Copiii de la EveryChild au avut o temă de casă, pentru acest Crăciun: i-am provocat să-și gândească lista de dorințe pentru Moș având în minte un buget de 100 de lei. Ne-am dorit ca ei să învețe, în acest fel, despre valoarea lucrurilor și despre alegeri – pentru că în viață vor avea multe de făcut. Și am vrut și să evităm posibilele diferențe care ar putea apărea între cadourile copiilor (foarte scump sau mai modest) și între cadourile pe care le primesc la Centru și cele pe care și le permit să le ofere părinții lor. Tabelul cu dorințele lor poate fi consultat la acest link.

Cu roz sunt marcate dorințele deja rezervate. Dacă vreți și credeți că puteți îndeplini una dintre dorințele disponibile, vă așteptăm să ne anunțați pe adresa de e-mail elena.b.nicolae@gmail.com. Statusul dorințelor va fi modificat în timp real în tabel, pe măsură ce sunt rezervate. Dacă aveți nevoie de clarificări sau îndrumări legate de dorințele copiilor, vă rugăm să sunați la numărul de telefon 0725588066. Vă va răspunde Odesa Ioica, coordonatoarea Centrului EveryChild. Dacă nu aveți timp să mergeți personal la cumpărături, dar doriți să contribuiți la îndeplinirea unei dorințe, puteți face o donație în contul Fundației Române pentru Copii, Comunitate și Familie deschis la Alpha Bank, sucursala Cluj: RO54BUCU644091102511RO01. Vă rugăm doar să ne trimiteți ordinul de plată pe e-mail ( elena.b.nicolae@gmail.com ), ca să știm că banii respectivi sunt pentru dorințele de Crăciun și îi punem noi în mișcare pe spiridușii Moșului 🙂

Am vrea ca moșul să ajungă la Centrul EveryChild vineri, 20 decembrie, așa că încercăm să adunăm la un loc toate pachetele Moșului până în data de 19 decembrie.

Haideți să le facem Crăciunul mai luminos năzdrăvanilor noștri! 🙂

Fundația Română pentru Copii, Comunitate și Familie

Strada René Descartes 6, Cluj-Napoca

0264-594893

0364/ 801 008

frccf@frccf.org.ro