DONEAZĂ ACUM!

Felicitări! Ești gata să faci bine.

Cu un Abonament de Bine poți ajuta copiii vulnerabili din cadrul programelor noastre (centrul de zi EveryChild și centrul de zi Clujul are Suflet) să aibă un viitor mai bun. Completează-ți datele, stabilește suma pe care îți dorești să o donezi lunar și începe să faci bine.

2020 a fost un an provocator și greu pentru toată lumea, dar mai ales pentru cei care trăiesc în sărăcie, cu access limitat sau chiar inexistent la internet, curent sau un smartphone. Împreună putem să-i ajutăm ca 2021 să fie puțin mai ușor.

Beneficii abonament de bine

  • Ajuți copiii care trăiesc în sărăcie să-și construiască un viitor mai bun
  • Ai ocazia să afli, cu cu exemple concrete, despre cum educația schimbă viața
  • Primești periodic informații despre cum dăm putere, împreună, unor copii vulnerabili.

Ce înseamnă mai exact un Abonament de Bine?

Foarte simplu.
/
Cum avem abonament la internet, telefonie și alte servicii de streaming- ceea ce ne ajută enorm în această perioadă de pandemie, în care trebuie să ne protejăm pe noi și pe cei dragi -, nu am putea să avem și un abonament prin care să facem… bine?
/
Cum? Tu donezi în fiecare lună, iar noi transformăm banii în sprijin pe termen lung pentru copiii vulnerabili din Cluj-Napoca.

 

Completează formularul, selectează            opțiunea lunar și introdu suma pe care                  vrei să o donezi:

 

Împreună îi putem ajuta să nu părăsească școala timpuriu. Îi putem ajuta să-și cunoască și să-și folosească abilitățile pentru a-și crea un drum mai bun în viață, printr-o meserie. Îi putem ajuta să descopere la ce sunt buni și să-și fructifice toate șansele de devoltare personal pentru a deveni independenți de serviciile sociale.

CUM TE POȚI IMPLICA CA ȘI COMPANIE

Copiii îți mulțumesc că ai ales să fi alături de ei!

Fundația Română pentru Copii, Comunitate și Familie

Strada René Descartes 6, Cluj-Napoca

0264-594893

frccf@frccf.org.ro