0264-594893 frccf@frccf.org.ro


Centrul de zi Clujul Are Suflet din Cluj-Napoca este un  proiect important al fundaţiei şi în acelaşi timp, cel mai mare proiect de implicare socială desfăşurat de Banca Transilvania, care a schimbat viaţa a peste 2.000 de tineri, în decursul celor 10 ani de existenţă.

FRCCF este partenerul Băncii Transilvania în acest proiect şi se ocupă de implementarea programului, cu o echipă formată din profesori, asistenţi sociali, psihologi, psihopedagogi, un psihoterapeut, un consilier medical şi un animator.

Tinerii care frecventează centrul de zi au la dispoziţie spaţii adecvate, luminoase, mobilate şi echipate cu tot ce este necesar pentru oferirea de servicii educative, de consiliere şi socializare, respectiv medicale. Toţi aceşti tineri au primit şansa integrării în societate, au aspiraţii pe măsura capacităţilor lor şi încredere în propriile forţe.

Beneficiarii centrului de zi sunt adolescenţi/tineri cu vârsta între 14 şi 20 de ani, care vin aici să îşi cunoască adevăratul potenţial, să termine cu bine şcoala şi să se (re)califice – practic, să se realizeze în viaţă. Cei mai mulţi dintre ei sunt elevi de şcoală generală, profesională, liceu sau absolvenţi. O parte din adolescenţi locuiesc în Cluj-Napoca, o parte vin din centre de plasament iar ceilalţi provin din mediul rural şi, fie fac naveta, fie locuiesc în căminele-internat din Cluj-Napoca.

Totul despre Clujul are Suflet, pe pagina de web www.clujularesuflet.ro

Orașul necunoscut

Când spunem că sărăcia omoară visele sau că nu îți permite să vezi lumea în culori, descriem, pe scurt, poveștile triste de viață ale copiilor din proiectele noastre. Astăzi, o să vă relatăm următoarea poveste: I. are 13 ani, locuiește în zona Parcului Central și...

Sponsorizează unui copil

Luaţi sub protecţia dumneavoastră un copil în dificultate. Copiii asistaţi de FRCCF, deşi cresc în oraşe mari din Transilvania, trăiesc în sărăcie. Mulţi dintre ei nu au acasă pe cineva care să le acorde sprijin, nu au spaţiu unde să înveţe şi, adeseori, le lipseşte o...

CONTACT

FUNDAȚIA ROMÂNĂ PENTRU COPII, COMUNITATE ȘI FAMILIE

Adresa - Str. Rene Descartes, nr. 6, 400486, Cluj-Napoca

Telefon: 0264-594893
E-mail: frccf@frccf.org.ro
Website: http://www.frccf.org.ro

CONTACT

SOCIAL

Copyright © 2015. Toate drepturile rezervate.
Conținutul acestui website nu reprezintă în mod necesar poziția oficială a granturilor SEE 2009-2014.
Întreaga răspundere asupra corectitudinii și coerenței informațiilor prezentate revine inițiatorilor website-ului.