Copiii vor să învețe. Iată cum îi poți sprijini în doar câteva minute!

„Educația este fundația pe care ne clădim viitorul.”
Christine Gregoire

Educația este cel mai sigur mijloc prin care ne putem construi un viitor stabil, prin care putem prelua un rol activ în societate, prin care învățăm să ne folosim talentele înnăscute și abilitățile în sprijinul comunității.

Pentru asta suntem aici, la Fundația Română pentru Copii, Comunitate și Familie (FRCCF), pentru cei care nu au acces implicit la resurse și educație de bază.

De 22 de ani ne implicăm activ în viața copiilor care muncesc zi de zi pentru viitorul lor și care au nevoie de un pic de îndrumare și sprijin pentru a-și îndeplini potențialul.

Sunt peste 13.500 de vieți pe care le-am schimbat în bine până acum, din peste 50 de orașe și sate din România. Iar acest lucru a fost posibil doar cu implicarea și dedicarea voluntarilor, partenerilor, colaboratorilor și donatorilor FRCCF.

Alege să donezi procentul din impozitul pe venit pentru educația copiilor vulnerabili

Până vineri, 15 martie 2019, mai ai timp să optezi pentru FRCCF.

Începând de anul acesta, furnizorii de servicii sociale, acreditați cu cel puțin un serviciu social licențiat, primesc automat 3,5% din impozitul pe venit. FRCCF este unul dintre ei. Banii sunt oricum distribuiți, ce vei face tu este să îi direcționezi spre fundația noastră.

??????????????????????????????????

Dacă ești salariat sau pensionar 

Descarcă formularul 230 de AICI.

Datele FRCCF sunt deja completate. Tot ce mai ai tu de făcut este să introduci datele tale și să te asiguri că formularul ajunge la ANAF în timp util – personal sau prin poștă cu scrisoare recomandată. Dacă ai nevoie de ajutor pentru asta, dă-ne un semn oricând la numărul de telefon: 0725588059. 

??????????????????????????????????

Dacă ești liber profesionist sau ai avut venituri din activități independente în 2018

Completează datele FRCCF la secțiunea 6 din declarația unică. 

Datele FRCCF sunt:

Denumire entitate: Fundația Română pentru Copii, Comunitate și Familie
Cont bancar (IBAN): RO32 BUCU 6440 9110 2511 RO09
Cod de identificare fiscală: 9898291

??????????????????????????????????

OPȚIONAL

Ne dorim să știm cine sunt donatorii noștri pentru a le mulțumi cum se cuvine. Astfel, dacă vrei să ne spui cine ești, te rugăm doar să urmezi acest link. Mulțumim!

Ce urmează

Toate sumele direcționate spre Fundația Română pentru Copii, Comunitate și Familie vor acoperi costurile proiectelor și activităților FRCCF prin care oferim asistenţă psihopedagogică pentru copiii cu probleme de învăţare, valorificăm potenţialul de dezvoltare al fiecăruia, sprijinim copiii la teme, ajutăm la creşterea motivaţiei pentru învăţare, monitorizăm evoluția școlară și ajutăm la conştientizarea cu privire la importanţa educaţiei versus abandonul școlar.

Dacă vrei să afli mai multe, te invităm să arunci o privire peste proiectele și activitățile implementate până acum, cât și peste rapoartele anuale FRCCF, inclusiv cele financiare.

Mulțumim

Încă o dată celor care cred în misiunea noastră.

Știi pe cineva interesat?

Trimite-i acest articol sau distribuie-l mai departe printre prieteni – pe Facebook, email sau unde crezi tu că sunt acei oameni care vor să contribuie la educație.