20% din impozitul pe profit pentru educație sau cum nu te costă nimic să faci un pas mare, ca banii tăi să rămână în comunitatea ta!

 

FRCCF are servicii licențiate, fapt care face direcționarea celor 20% deductibili și în cazul microintreprinderilor. Descărați documentul și parcurgeți informațiile.

Cum redirecţionați?

Modalitatea de direcţionare este foarte simplă: compania îşi calculează totalul care ar trebui plătit ca impozit pe profit, iar din acesta, 20% , fără a depăși  0.5 % din cifra de afaceri, poate fi redirecționat către noi, în baza unui contract de sponsorizare. Asta înseamnă că nu aveți cheltuieli suplimentare, redirecționați banii care ar merge atlfel în Trezorerie.

        Cum ajută FRCCF?

FRCCF oferă sprijin prin centrele sale de zi și prin programele socio-educative dezvoltate în beneficiul copiilor. În Cluj-Napoca suntem aproape de aproximativ 400 de copii și adolescenți pe an. În județul Bihor sprijinim aproximativ 450 de copii, începând cu grădiniță și ca un proces continuu până terminarea clasei a VIII-a.

Programele nostre urmăresc dezvoltarea armonioasă a copilului, atât școlară, cât și personală, iar scopul nostru rămâne prevenirea eșecului și abandonului școlar prin oferirea de servicii integrate. Fără a absolvi învățământul obligatoriu, tânărul nu se poate califica într-o meserie. Piața forței de muncă nu arată încurajator, dar nici situația nu se va schimba dacă nu investim în resursa umana, și în acei copii care sunt în sistemul de învățământ, dar care fără suport nu vor reuși. În România un copil din cinci abandonează școala. Sărăcia nu îți permite să mergi și mai ales să rămâi la școală. Când nu ai bani de mâncare și de lemne pentru foc, caietele, cărțile și îmbracămintea adecvată sunt un lux. Noi credem că educația este pentru toți copiii!

     Tu ce trebuie să faci?

Tot ce trebuie să faceți este să încheiați un contract de sponsorizare (PDF) cu noi pentru suma echivalentă a 20% din impozitul pe profitul datorat statului, în limita a 0.5% din cifra de afaceri a companiei. Ca prim pas tipăriți și trimiteți o copie scanată a contractului la frccf@frccf.org.ro. Pentru întrebări sau detalii despre progamele noastre, vă rugăm să apelați 072-223-4950

Vă mulțumim pentru generozitate!