0264-594893 frccf@frccf.org.ro


Redirecționează  2% din impozitul pe venit și poți alege ce cauză să servească banii și intenția ta!

Noi îți propunem să investești în cei peste 20% dintre copiii care nu termină învățământul obligatoriu.  Credem că educația îi poate face adulți independenți de serviciile sociale! Terminând școala, acești copii ar putea să beneficieze de cursuri de calificare, sau să urmeze o facultate. Serviciile noastre sunt orientate în această direcție!

Prin programele inițiate de FRCCF, copiii aflați în  risc de abandon școlar din cauza resurselor familiale insuficiente (materiale, educația precară a părinților ș.a) sunt implicați în activități de tip școală după școală, primesc atât ajutor la teme, consiliere psihologică, cât  și iau parte la activitățile de dezvoltare personală. Tocmai pentru a învăța comportamente sociale dezirabile!

Redirecționarea a 2% din impozitul pe venit înseamnă 2 minute din timpul tău. Decizi să direcționezi în medie 73 de lei,
care se transformă în ajutor direct pentru unul dintre copiii beneficiari ai proiectelor noastre. Este o sumă care altfel ar intra în bugetul statului.

 

Ce trebuie să faci:

Dacă ești salariat sau pensionar, completează Formularul 230.  Descarcă  acum: Declarației 230.

Dacă ești liber profesionist și în 2016 ai avut venituri din activități independente, completează Formularul 200. Îl găsești precompletat cu datele nostre aici: Declarația 200 .

Pentru liberii profesioniști, depunerea acestui formular până pe 25 mai este obligatorie. 

Trimite formularul la Administrația Financiară (ANAF) de care aparții până la 25 mai 2017, direct sau
prin poștă cu scrisoare recomandată, sau la sediul nostru (Str. Rene Descartes, nr. 6, 400486, Cluj-Napoca), iar noi îl vom depune pentru tine!


Îți mulțumim că ai investit în forță de muncă calificată  !

CONTACT

FUNDAȚIA ROMÂNĂ PENTRU COPII, COMUNITATE ȘI FAMILIE

Adresa - Str. Rene Descartes, nr. 6, 400486, Cluj-Napoca

Telefon: 0264-594893 E-mail: frccf@frccf.org.ro Website: http://www.frccf.org.ro

CONTACT

Copyright © 2015. Toate drepturile rezervate. Conținutul acestui website nu reprezintă în mod necesar poziția oficială a granturilor SEE 2009-2014. Întreaga răspundere asupra corectitudinii și coerenței informațiilor prezentate revine inițiatorilor website-ului.