TDS III: Niște copii mari pentru niște oameni încă mici

[et_pb_section admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Text” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Eveniment regional de strângere de fonduri organizat de Niște Oameni, în parteneriat cu Fundația Româna pentru Copii, Comunitate și Familie, sub patronajul Sferei Donatorilor din Transilvania, în care donatori individuali sau corporate își pun resursele împreună ca să finanțeze 3 proiecte în beneficiul comunității:

EducȚIE și Celorlalți” este proiectul propus de FRCCF pentru participarea la campania de strângere de fonduri alaturi de Un zâmbet cu MIRA și Sunet pentru sănătatea copiilor.

Banii sunt doar obiecte. Valoarea lor este dată de indivizi, mai exact de lucrurile pe care aceștia le pot cumpăra cu ei!

Adică:

  1. Binele unor oameni
  2. Starea ta de bine
  3. Apartenența la un grup de oameni ca tine.

Evenimentul a avut loc în iunie 2016, la Panoramic Cetățuie Bed & Restaurant, și fiecare organizație și-a prezentat proiectul, participând la sesiunea de Q&A.

[/et_pb_text][et_pb_gallery admin_label=”Gallery” gallery_ids=”3847,3848,3854,3849,3850,3851,3852″ fullwidth=”on” show_title_and_caption=”on” show_pagination=”on” background_layout=”light” auto=”off” hover_overlay_color=”rgba(255,255,255,0.9)” caption_all_caps=”off” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”] [/et_pb_gallery][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]