Ziua Internațională a educației non-formale la EveryChild

[et_pb_section admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Text” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Ghidați de profesoara de limba română și de psihologul centrului EveryChild, copiii au explorat plăcerea de a cunoaște și de a se dezvolta, transformându-se în povestași!

Pentru că activitățile noastre sunt povești, prin story-telling ne jucăm de-a oamenii mari. Legați la ochi, gustând din bucăți diverse de ciocolată, creăm istorioare.

Apoi, pentru a confirma posibilitățile nemărginite ale poveștii si ale fantasticului, urmărim variante diverse din “Capra cu trei iezi”. Dezbatem textul prin comparație cu filmulețul animat și cu interpretarea prin teatrul de umbre.

Educația non-formală devine, acum, parte din cultura noastră literară!

În același timp, cei mai mici beneficiari ai centrului de zi și-au exprimat dorința de a cunoaște, făcând parte din cluburi: sportive, artistice, de exploratori etc.

 

[/et_pb_text][et_pb_gallery admin_label=”Gallery” gallery_ids=”4390,4391,4392,4393,4394,4395,4396″ fullwidth=”on” show_title_and_caption=”on” show_pagination=”on” background_layout=”light” auto=”off” hover_overlay_color=”rgba(255,255,255,0.9)” caption_all_caps=”off” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”] [/et_pb_gallery][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]